Új Magyarország Fejlesztési Terv

Pályázat

ÉMOP-2.2.1-09-2009-0035

  • Projekt neve: Hotel Platán Gyógy- Idegenforgalmi és Rekreációs Központ megvalósítása

  • Projekt leírása: Az Imola Építő Kft. innovatív vállalkozásba fogott, amit az elmúlt időszak eredményei tettek lehetővé. Saját beruházásban létrehozott egy gyógyturisztikai rekreációs központot a volt Platán étterem területén, közvetlenül az egri termálfürdő mellett. A beruházás összértéke 1,7 milliárd Forint. Ebből az uniós támogatás mértéke 449.871.429,-Ft
    A mai trendekből nyilvánvalónak tűnik, hogy a folyamatosan növekvő keresletre a kínálat fejlesztésével kellett reagálni. Az Imola Építő Kft. által létesítendő rekreációs központhoz hasonlóan széles gyógyászati és wellness szolgáltatáskínálattal rendelkező, kiemelkedő színvonalat képviselő szálláshely kevés van a régióban.
    A tervezett gyógyászati központ összesen 51 db szobaegységgel, wellness és gyógyászati részleggel rendelkezik. Egyedisége a bor és az egészség (Wine&Spa) témakörének összekapcsolásában rejlik majd. A bor előreláthatólag nem csak a hangulatvilágban fog visszatükröződni, hanem gyógyászati kezelések során is alkalmazásra kerülhet.A reumatológiai, ortopédiai, neurológiai, traumatológiai kezelések mellett kiemelt fontosságúnak tartjuk a szálloda szolgáltatásai között a mai kor elvárásainak megfelelő fogászati kezelést is.

  • Kedvezményezett neve és elérhetősége: Imola Építő Kft. 3300 Eger, Kossuth L. u. 6/a.

  • Közreműködő szervezet: NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
    www.norda.hu

nfu logo

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.